Ważne: niniejsza witryna używa plików cookie (więcej)

Newsletter

Chcesz być informowany na bieżąco o promocjach oraz nowościach? Zapisz się już teraz do darmowego newslettera!

Wybierz grupę




ceny netto

Polityka prywatności


Polityka prywatności


Informacje ogólne

Państwa dane osobowe podawane podczas wypełniania formularza z zamówieniem wykorzystywane są wyłącznie w celu realizacji zamówienia. Nie są one, ani nigdy nie będą przekazywane innym podmiotom. Klient ma prawo do wglądu do swoich danych, ich poprawienia, aktualizacji lub ich usunięcia.

Powierzone firmie Adiam Sp. z o.o. dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Subskrypcja newslettera

Zaprenumerowanie elektronicznego i bezpłatnego newslettera wymaga podania adresu email poprzez zaznaczenie odpowiedniej opcji w formularzu rejestracji nowego konta lub dobrowolne podanie adresu e-mail w polu "Zapisz się do newslettera".

Uzyskane w ten sposób dane dodawane są do listy mailingowej naszej firmy. Firma Adiam nie odsprzedaje ani nie udostępnia adresu email klienta podmiotom trzecim. Prawidłowy adres email jest niezbędny do tego, aby można było wysyłać użytkownikom za ich zgodą informacje o nowościach i promocjach w naszej firmie .

Klient ma prawo w każdej chwili zrezygnować z chęci otrzymywania korespondencji. W tym celu użytkownik proszony jest o wysłanie maila pod adres biuro@adiam.pl z prośbą o usunięcie subskrypcji z bazy danych witryny.

Informacja o plikach cookie
Informujemy, że witryna www.adiam.pl korzysta z plików cookies.

Pliki cookie, to pliki zapisywane na urządzeniu (komputer, smartfon, tablet), na którym zainstalowana jest przeglądarka internetowa, za pomocą której użytkownik przegląda strony internetowe www.adiam.pl.

Użytkownik przeglądając witrynę www.adiam.pl wyraża zgodę na stosowanie plików cookie.

Jeżeli użytkownik nie wyraża zgody na używanie plików cookie, powinien wyłączyć ich obsługę w przeglądarce internetowej lub zrezygnować z przeglądania stron www.adiam.pl.

Pliki cookie na witrynie www.adiam.pl są wykorystywane wyłącznie dla celów:
>uzyskiwania informacji o tym, czy użytkownik wszedł na stronę po raz pierwszy czy też wcześniej już odwiedzał ją odwiedzał
>zbierania anonimowych informacji służących do statystyk odwiedzin serwisu oraz badania sposobu przeglądania naszych stron
>monitorowania informacji o adresie URL, z którego użytkownik przeszedł na stronę www.adiam.pl

Tożsamość użytkownika witryny www.adiam.pl nie jest ujawniana za pomocą plików cookie, pliki te nie przechowują żadnych danych osobowych internauty.

Strona Serwisu oraz jej poszczególne podstrony, w szczególności zamieszczone w nich treści, w tym zdjęcia stanowią przedmiot prawa autorskiego w rozumieniu Ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o Prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.), Kopiowanie oraz rozpowszechnianie treści Serwisu wymaga pisemnej zgody jego właściciela.

Tworzenie stron WWW Aptus.plaptusshop.pl
copyright by Adiam Sp. z o.o.